N.S.
4.6.2021

V Slovenj Gradcu na voljo brezplačne tekaške vadbe

V Slovenj Gradcu na voljo brezplačne tekaške vadbe
Zavarovalnica Triglav Triglav tek bo vrata v protokolarni park Brdo pri Kranju znova odprl 11.09.2021.
Šport

Organizatorji Triglav teka znova spodbujajo predstavnike vseh generacij k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu. Dobro pripravljenim tekačem in tistim, ki želijo tek kot način rekreacije šele spoznati, omogočajo brezplačno udeležbo na tekaških treningih, ki bodo tudi v Slovenj Gradcu.

Pod okriljem projekta Triglav tek tudi letos potekajo brezplačni tekaški treningi v devetih slovenskih krajih, tudi v Slovenj Gradcu. Vadbe, ki jih vodijo izkušeni trenerji, lahko obiščejo ljubitelji rekreacije vseh starosti in stopenj pripravljenosti. Primerne so namreč za dobro pripravljene tekače in tudi tiste, ki se bodo s tekom srečali prvič. V Slovenj Gradcu se lahko vadbam priključite vsak torek ob 19.15. Vadbe vodi Uroš Verhovnik, zbirno mesto pa je Športni center Vinka Cajnka. Brezplačni tekaški treningi bodo potekali vse do 11. septembra. Ljubitelji rekreacije se lahko nanje prijavijo na spletni strani Triglavtek.si/sl/vadbe.

Z vadbami se bodo rekreativni tekači lahko bolje pripravili na 9. Triglav tek, ki bo v protokolarnem parku Brdo pri Kranju na sporedu 11. septembra. Na spletni strani Triglavtek.si so organizatorji že odprli prijave na pet tekaških preizkušenj: polmaraton, tek na 10 km, štafetni tek trojk na 3,4 km, družinski tek na 3,4 km in otroški tek Kuža Pazi na 350 oziroma 700 m.