Jasmina Detela
21.6.2021

Na dan državnosti s kolesi na Strojno

Na dan državnosti s kolesi na Strojno
MS Ravne Skok na Strojno
Šport

Za prijave udeležencev tretjega kolesarskega Skoka na Strojno je na voljo 200 mest.

Mladinski svet Ravne na Koroškem sporoča, da predprijave na tretji kolesarski Skok na Strojno aktivno potekajo. Mogoče so samo še do srede, 23. junija, do polnoči, prijave pa tudi na dan dirke.
Letošnji kolesarski Skok na Strojno je zaradi ukrepov, ki preprečujejo širjenje covid-19, organiziran v obliki kronometra. Hkrati je ta športna in rekreativna prireditev tudi prva izmed treh dogodkov, ki jih bo Mladinski svet Ravne v letošnjem letu posvetil svoji 10. obletnici delovanja.
Na Skok na Strojno se bo mogoče prijaviti še na dan kolesarske dirke, 25. junija od 8.30 do 11. ure, ko bo na pot proti Strojni krenil zadnji kolesar. Kronometer se bo pričel ob 9. uri, kolesarji pa bodo krenili posamično glede na štartno številko od najnižje proti najvišji. Za prijave udeležencev je na voljo 200 mest. Prijavna služba bo na lokaciji Mladinskega doma v Strojnski Reki.
V času kolesarske dirke bo popolna zapora ceste na območju štarta pri Mladinskem domu in cilja na Strojni. Na vmesni relaciji Strojnska Reka (od Mladinskega doma) do vaškega centra na Strojni se bodo kolesarji normalno vključevali v promet.
Prijave in informacije so na voljo na www.msr.si!