VK
11.9.2021

Fužinar in Korotan z zmago, Dravograd izgubil proti vodilnim

Fužinar in Korotan z zmago, Dravograd izgubil proti vodilnim
NK Fužinar NK Fužinar je zmagal doma, sledi gostovanje v Dekanih.
Šport

Koroški nogometni ligaši so bili spet na zelenicah. Ravenski drugoligaš Fužinar je igral v Črni proti Beltincem in zmagal z 2:1. Zadetka sta dosegla Radić in Kašnik. Ravenčani so na lestvici na 6. mestu z 12 točkami, prihodnji konec tedna potujejo na gostovanje k Jadranu iz Dekanov.

V 3. SNL vzhod so nogometaši Dravograda gostovali pri vodilni Bistrici, ki je zmagala z 1:0. Na lestvici so Dravograjčani tretji z 10 točkami. Nogometaši prevaljskega Korotana pa so v isti ligi gostovali na Štajerskem in premagali Dobrovce s 4:3. Dva zadetka za Prevaljčane je dosegel Ofič, enega Plesec, enkrat so pa lastno mrežo zatresli domačini sami. Prevaljčani so sedaj deveti s 6 točkami. Oba koroška ligaša igrata prihodnji konec tedna doma, Dravograjčani proti Šampionu, Prevaljčani pa proti Cirkulanam.

V koroškem derbiju 1. MNZ Maribor med Radljami in Akumulatorjem so se treh točk veselili gostje iz Mežice, ki so zmagali z zadetkom razlike, Radeljčani so zadeli lastno mrežo. V tej ligi nogometaši Pece iz Črne gostujejo jutri pri Marjeti na Dravskem polju.