A. Č. K.
17.2.2021

Za abonente Narodnega doma Mežica koncert Nine Pušlar po ugodnejši ceni

Za abonente Narodnega doma Mežica koncert Nine Pušlar po ugodnejši ceni
arhiv ND Nina Pušlar
Popularno

Spletni koncert 21. februarja bo postregel z njenimi največjimi hiti, skladbami z aktualnega albuma Nina in s šopkom premier.

Narodni dom Mežica obvešča svoje abonente in zveste gledalce, da lahko za ekskluzivni spletni koncert izkoristijo 10-odstotni partnerski popust pri nakupu vstopnice (promocijska koda za popust: ninap10). Velja za enkratni nakup vstopnice za ogled koncerta v živo 21. 2. 2021 ob 20. uri, in sicer samo v spletni prodaji www.ninapuslar.com.
Nina nadaljuje praznovanje 15-letnice svojega glasbenega ustvarjanja s spletnim koncertom, na katerem bodo gledalci lahko prisluhnili njenim največjim hitom, skladbam z aktualnega albuma Nina, s svojimi glasbeniki pa bo druženje na daljavo začinila tudi s šopkom premier. Gre predvsem za prikaz ustvarjanja v zadnjih mesecih.
Ninina ustvarjalna bera je bogata: 6 albumov, več kot 75 skladb, številna odmevna sodelovanja, veliki glasbeni in medijski projekti ter najbolj predvajane pesmi leta, na desetine videospotov, na stotine koncertov, desettisoči prevoženih kilometrov med njimi, predvsem pa veliko lepih spominov na druženja z oboževalci.
To je hiter prerez 15-letnega ustvarjanja Nine Pušlar, ki je pri 17 letih stopila na glasbeno sceno kot zmagovalka ‘Bitke talentov’, potem pa hitro postala ena najbolj prepoznavnih, predvajanih ter priljubljenih domačih glasbenic in pevk. Ob tem pa ne smemo pozabiti tudi na glavno vlogo Mete v prvem slovenskem avtorskem muzikalu Cvetje v jeseni, uspešnici z več kot 170 ponovitvami.