D.Ži
24.11.2021

(FOTO) Vsi se je spominjajo kot ljubke deklice s Titanika. Presenetilo vas bo, kako je videti danes

(FOTO) Vsi se je spominjajo kot ljubke deklice s Titanika. Presenetilo vas bo, kako je videti danes
Profimedia
Popularno

Alexandrea Owens-Sarno se je kot deklica pojavila v legendarnem filmu Titanik, po katerem je svojo kratko igralsko kariero zaključila. Te dni se poskuša znova vrniti v Hollywood.

Alexandrea Owens-Sarno je igrala ljubko deklico, s katero je med potovanjem z ladjo Titanik proti ZDA plesal Leonardo DiCaprio, ki je upodobil Jacka Dawsona. Znano je, kaj igralka, ki je medtem že odrasla, počne danes. 

Pred dnevi je praznovala svoj 33. rojstni dan.

Alexandrea  se je rodila leta 1988 v San Diegu, mama pa jo je z mlajšo sestro Rachel pogosto vozila na avdicije za filme, posnete v Kaliforniji. Skupaj z desetimi drugimi dekleti je Alexandrea stala pred producenti in odplesala nekaj korakov, nato pa so jo poslali domov.

Le teden dni pozneje so ji povedali, da je dobila vlogo Core Cartmell, njena mati in sestra pa sta z njo preživeli šest mesecev na snemanju filma Titanik. Igralka je nato postala velika zvezda tudi na svoji šoli in številni starejši igralski kolegi so jo spraševali, kako je igrati v tako uspešnem filmu. Pogosto je govorila tudi o svojem odnosu s Leonardom DiCapriom, ki je bil takrat največja igralska zvezda na svetu.

Poudarila je, da je bil DiCaprio med snemanjem ves čas prijazen, med odmori pa se je simpatično šalil z njo. Prinesel ji je sendviče in nekaj pozornosti namenil tudi njeni mlajši sestrici. 

Po velikem uspehu v Titaniku je igralkina mati najela agenta in iskala nove vloge. Ljudje so k njej ves čas hodili in prosili za avtograme. Kljub slavi se je Alexandrea odločila, da si od igranja vzame daljši premor.  Kasneje je diplomirala na fakulteti in se na koncu preselila v Los Angeles, kjer živi še danes.

Zdaj poskuša znova uspeti v Hollywoodu. Zaenkrat še ni dosegla vidnejšega novega igralskega uspeha,  na svojih družbenih omrežjih pa sledilce redno obvešča o obiskovanju avdicij. Morda pa njena zvezda zažari znova.