D.Ži
30.4.2021

(VIDEO) Učitelj katoliške šole med spletnim predavanjem ženi sesal prsi. In to očitno ne prav dobro

(VIDEO) Učitelj katoliške šole med spletnim predavanjem ženi sesal prsi. In to očitno ne prav dobro
Profimedia Fotografija je simbolična.
Popularno

Popolna polomija. Učitelj se je pred očmi 16-letnikov predal intimnostim z ženo, ki pa nad njegovimi nežnostmi ni bila opazno navdušena

Ruben Dario Parras, učitelj ene od katoliških šol v Kolumbiji, se je znašel v sila neprijetni situaciji in to med spletnim Zoom predavanjem s svojimi učenci. Nespretni pedagog je namreč pozabil izklopiti spletno kamero in se po predavanju prepustil nežnostim s svojo ženo. V nekem trenutku ji je dvignil majico in se s poljubi lotil njenih prsi. 16-letni učenci so bili povsem iz sebe, nekateri so učitelja v zelo intimni situaciji celo posneli. Video njunih nežnosti je v zgolj nekaj urah postal prava spletna uspešnica, strastni učitelj pa se je učencem medtem že opravičil. 

"Nekateri prizori, ki so nastali takrat, ko me je žena prišla pozdraviti, so postali viralni. Seveda gre za mojo napako, saj nisem vedel, da je kamera še vklopljena. Tega nisem naredil namenoma. Če sem koga prizadel, se opravičujem," zdaj pravi učitelj, ravnateljica Patricia Duran Céspedes pa je o delikatnem primeru sprožila preiskavo. "To je resna zadeva, učitelj se je med predavanjem obnašal neprimerno, učenci pa so objavili posnetek," pravi ravnateljica. 

Spletni komentarji se kar vrstijo, tudi o tem, da njegova žena med sesanjem prsi očitno ni prav zelo uživala. Nekateri menijo, da bi učitelja nekdo moral podučiti, kako se to počne pravilno, v obojestransko zadovoljstvo.