D.Ži
25.11.2021

(VIDEO) Tako ljubosumne in posesivne Eve Boto še nismo videli

(VIDEO) Tako ljubosumne in posesivne Eve Boto še nismo videli
Sara Ros
Popularno

Priljubljena Korošica je krepko stopila iz svojih okvirjev in javnosti pokazala še ne viden obraz.

Ljubosumje? Da, prosim. Eva Boto, najbolj lepoglasa Korošica v državi, ne skriva, da je ljubosumno dekle. Poznamo jo kot klepetavo in vedno nasmejana pevko in moderatorko Hitradia Center, zdaj nam je pokazala še en svoj obraz. V novi skladbi Misliš na njo se Eva predstavi v vlogi, ki je nismo vajeni. Tokrat je ljubosumna in posesivna ženska, ki zaradi ljubosumja popolnoma izgubi stik z realnostjo - ponoči ne spi, povsod vidi znake varanja in podobno. Kdo bi si mislil, da je celo sposobna ubijati. K sreči le v skladbi. Tako vsaj optimistično sklepamo. 

Priznava, da je tudi v resničnem življenju kdaj ljubosumna, hkrati se zaveda, da pretirano ljubosumje vodi v posesivnost. V slednji pa se v resničnem življenju ne najde. Tudi sam slog skladbe je tokrat precej drugačen od njenega običajnega, saj je precej mračen.  Eva pravi, da se je povsem prepustila ustvarjanju in stopila izven svojih okvirjev. 

image
Sara Ros

V spotu je zbrala veliko strasti in čustev. Misliš na njo je nastala v sodelovanju s producentom in soavtorjem Žanom Serčičem, video pa je režiral Perica Rai, MediaSpot. Rdeča nit sledi toku pesmi in ni običajna zgodba, ampak nametan tok misli glavne junakinje.

image
Sara Ros
image
Sara Ros
image
Sara Ros
image
Sara Ros