D.Ži
12.10.2021

Vaš najljubši intimni položaj razkriva, v kakšni zvezi se nahajate

Vaš najljubši intimni položaj razkriva, v kakšni zvezi se nahajate
Profimedia
Popularno

Položaj, v katerem partnerja ležita na boku, moški za žensko, je položaj, ki omogoča posebno mero intimnosti. Ti pari so predani, predvsem pa hrepenijo po stalnem fizičnem in čustvenem stiku.

Dinamika v postelji veliko razkrije o odnosu partnerjev. Pari, ki imajo radi misijonarski položaj, so skupaj že dolgo in si dopolnjujejo stavke. Njihov zakon je stabilen, a tudi rutinski. Vendar jih to ne moti, saj se v takem odnosu počutijo udobno in varno. Ljubezen, ki jo partnerja čutita drug do drugega, se je z leti poglobila, a malo raznolikosti v spalnici jima ne bi škodilo, trdi ameriška strokovnjakinja za odnose in seks Nikki Ransom-Alfred.

Položaj, pri katerem je ženska zgoraj, je znak, da se par zna zabavati. Sta samozavestna, rada eksperimentirata in raziskujeta svojo spolnost. Ne oklevata in sama poskrbita za svoj užitek. Njuno razmerje temelji na kompromisu in zaupanju, vsak od partnerjev si enako prizadeva rešiti težave, trdi ustanoviteljica portala My Secret Luxury Stacy Rybchin.

Pari, ki uživajo v pasjem položaju, imajo zabaven odnos, poln pustolovskih trenutkov. So pošteni in odprti v seksu, pa tudi na vseh področjih življenja. Takšni partnerji so prepričani v svojo spolnost in se ne sramujejo svojega telesa, zato lahko brez pomislekov uživajo v postelji. Vročim igram, ki poskušajo popestriti spolno življenje, se z veseljem predajo, piše Yahoo.

Položaj, v katerem partnerji ležijo na boku, moški za žensko, omogoča posebno intimnost. Pari, ki uživajo v položaju žlice, so skrbni in predani, predvsem pa hrepenijo po stalnem fizičnem in čustvenem stiku. Zelo dobro se razumejo, zlasti na čustvenem nivoju. 

Tisti, ki radi seksajo pod tušem, v avtu ali na kuhinjski mizi, izkoristijo vsak prosti trenutek za spolnost. Razmerje takšnih parov je dinamično, strastno in predvsem spontano. Ta strast jih žene tako daleč, da včasih ne morejo umakniti rok drug z drugega.