D.Ži
23.11.2021

(FOTO) V takšnem razkošju živi Helena Blagne. Notranjost njene hiše spominja na dvorec

(FOTO) V takšnem razkošju živi Helena Blagne. Notranjost njene hiše spominja na dvorec
Osebni Arhiv
Popularno

Da je njen modni okus izpiljen do potankosti, že vemo. Družbena omrežja pa razkrivajo, da ima pevka pri opremljanju doma rada žlahten starodobni šik.

Helena Blagne je brez dvoma ženska velikih, dramatičnih potez in izpiljenega okusa. Svojo zasebnost, kolikor se pač da, skrbno čuva, in ni ena tistih slovenskih zvezdnic, ki bi novinarjem na široko odpirala vrata svojega doma. V intervjujih je pripravljena govoriti o marsičem, dom pa ostaja svetišče njene zasebnosti.

A ker se nahajamo v dobi družbenih omrežij, za nami pa je obdobje, ko smo doma preživeli več časa kot običajno, je nekaj utrinkov iz svoje hiše delila tudi Blagnetova, sicer aktivna uporabnica Instagrama in Facebooka. Z nekaj fotografij, ki jih je naredila doma, lahko razberemo, da ima precej kraljevski okus. Njen občutek za estetiko pri oblačilih že poznamo, zdaj pa vemo tudi, da ima doma rada brezčasno, kraljevsko eleganco in starodobni blišč. Mnoge je presenetila njena dnevna soba, ki bi se lahko nahajala tudi v kakšnem dvorcu. Umetniške slike, prijeten kamin, usnjena sedežna garnitura ... Helena živi v velikem slogu. 

Ponosna na svoje dosežke. In ima kaj pokazati. Helena klavir igra pred steno, polno uglednih mednarodnih nagrad, zlatih plošč, kaset ... In zagotovo se na steni še najde prostor za kakšno novo.

Z domače sedežne garniture je nekajkrat nagovorila tudi svoje spletne sledilce, predvsem pa sledilke. 

Kar pompozen vhod v hišo ...

Dnevna soba se po potrebi spremeni tudi v delovni kotiček.

In tudi stopnišče.

Ve se, kdo je najbolj "razcartan" pri njej doma ...