D.Ži
7.4.2021

Ta 3 nebesna znamenja bodo na letošnjo pomlad imela največ sreče v ljubezni

Ta 3 nebesna znamenja bodo na letošnjo pomlad imela največ sreče v ljubezni
Profimedia
Popularno

Najlepše se je zaljubiti spomladi. Letos se ljubezenski razcvet, sodeč po astroloških napovedih, še najbolj obeta trem nebesnih znamenjem.

Vsak letni čas prinaša romantične trenutke, a najlepše se je zaljubiti spomladi, ko vse cveti. Če gre verjeti astrologom, bodo to pomlad svoj ljubezenski razcvet doživela tri nebesna znamenja To so oven, bik in dvojčka. 

image
Profimedia

Oven

Ker je Venera v njihov znak vstopila 21. marca, se je romantični čas za ovne že zdavnaj začel. To pomlad se bodo počutili optimistično in samozavestno, kar je kot nalašč za novo ljubezensko zgodbo, sploh zdaj, ko se zavedajo svoje lastne vrednosti in ponudbe. 

Bik

Romantični biki so vedno pripravljeni na ljubezen, maja pa bodo imeli veliko priložnosti za uresničitev svoje ljubezenske pravljice. Sredi maja bodo intenzivno spoznavali svoje potencialne partnerje in se ob koncu meseca odločili, katera oseba je za njih prava. 

image
Profimedia

Dvojčka

Dvojčkom bo najbolje v ljubezni šlo v prvi polovici junija, ko bodo imeli veliko priložnosti za spogledovanje, pa tudi kaj več. Najboljši čas za njih bo konec junija, ko se bo v njihovem življenju zgodila velika sprememba, piše Elite Daily.