Mitja Sagaj
24.11.2021

(PRILOŽNOST) Zakaj je Dubaj lahko naslednja postojanka za vaš posel

(PRILOŽNOST) Zakaj je Dubaj lahko naslednja postojanka za vaš posel
Gregor Grosman

Gospodarstvo v Dubaju je izrazito inovativno usmerjeno, vodijo ga vladni programi in pobude, ki spodbujajo znanje in rast na podlagi inovacij.

Popularno

Globalni podjetniški program Scale2Dubai je priložnost za vsa zagonska in mala podjetja, da si zagotovijo rast in razvoj na tujem trgu.

Iščete novo priložnost za razvoj svojega posla? Globalni podjetniški program Scale2Dubai zagonskim in malim podjetjem ponuja priložnost za povezovanje, ustvarjanje in inoviranje v globalnem inovacijskem ekosistemu v Dubaju. Izbrana podjetja med drugim čakajo dve leti brezplačnega delovnega prostora, dvoletni vizum za dva oziroma štiri člane ekipe, poslovno okolje in brezplačni program lastniškega financiranja.

Program Scale2Dubai je priložnost predvsem za podjetja s področij pametnih mest, pametne logistike, pametne mobilnosti in industrije 4.0, ki razvijajo tehnologije s področja interneta stvari, tehnologije veriženja blokov (blockchain), umetne inteligence in velikih količin podatkov (big data). Hkrati pa se vanj lahko vključijo podjetniški pospeševalniki in...