D.Ži
26.4.2021

(FOTO) Po oskarjih vsi govorijo o novem videzu Brada Pitta in nekateri so ogorčeni

(FOTO) Po oskarjih vsi govorijo o novem videzu Brada Pitta in nekateri so ogorčeni
Reuters
Popularno

Piše se leto 2021 in svoj čas najbolj oblegani hollywoodski zvezdnik je podelitev oskarjev prišel z miniaturnim čopom. Kot v devetdesetih.

Prav veliko se o letošnjih oskarjih ne bo govorilo, zaradi koronskih zaščitnih ukrepov je za nami ena najbolj dolgočasnih podelitev v zgodovini, kar pa ne velja za novo pričesko Brada Pitta. Hollywoodski zvezdnik in nekdanjih mož Angeline Jolie je podelil nagrado za najboljšo stransko žensko vlogo, pri tem pa nosil klasično črno moško obleko. Nič posebnega, a se o njem v urah po podelitvi govori na veliko. Gledalci so namreč ugotovil, da Pitt nosi lase spete v miniaturni čopek. In ta ni po okusu vseh.

"Brad je bil videti zelo dobro, a naj mu že nekdo odreže ta mali umazani rep", "Rada te imam, repku navkljub", "To je uradni začetek kampanje, da Brad ohrani svoj čopek in nam tako prinese pridih svojega sloga iz devetdesetih", je le nekaj mešanih komentarjev na to temo. 

Nagrado je podelil 73-letni Youn Yuh-jung, ki se je med svojim govorom s Pittom opazno spogledovala. Bila je zelo vesela, da ga je srečala in ga vprašala, kje je bil, medtem ko so oni snemali, kar je gledalce zelo nasmejalo. 

image
Brad Pitt in Youn Yuh-Jung 
Reuters