D.Ži
25.11.2021

(FOTO) Olimpijka slovenskih korenin pokazala, da ima pirsing na zelo žgečkljivem mestu

(FOTO) Olimpijka slovenskih korenin pokazala, da ima pirsing na zelo žgečkljivem mestu
Profimedia
Popularno

Tilka Paljk ni le vrhunska športnica, temveč tudi zelo atraktivna ženska, ki rada pokaže svoje čare.

Najbolj "eksotična" slovenska plavalka, kot ji kdo v šali reče, Tilka Pajk ni samo polna športnega talenta, v sebi ima tudi kar nekaj potenciala za spletno vplivnico. Zambijska športnica slovenskih korenin, ki je na minulih olimpijskih igrah za svojo afriško domovino tekmovala v Tokiu, je zelo atraktivna ženska, kar je med brskanjem po njenem Instagramu nemogoče prezreti. Tudi tokrat je med svoje sledilce poslala zelo atraktivno fotografijo, ki je nastala v japonski prestolnici.

Pozirala je v športnem spodnjem perilu, kar je precej razburkalo domišljijo njenih navijačev.  "Našla sem te sebke, ki sem jih posnela v kopalnici v olimpijski vasi," je pripisala fotografiji, ki všečke zbira kot za stavo. Hote ali nehote je razkrila tudi žgečkljivo skrivnost, saj lahko skozi njen beli top opazimo obrise pirsinga. 

Tilka že skoraj vse življenje živi v zambijski prestolnici Lusaka, ki leži na skoraj 1300 metrih nadmorske višine in ima 1,7 milijona prebivalcev. Leta 2018 se je iz ZDA, kjer je eno leto trenirala, vrnila v Zambijo in se nato zaradi boljših pogojev za treniranje preselila v Južno Afriko.

V Zambiji namreč nimajo ogrevanega pokritega bazena, kar pomeni, da tam pozimi ne more trenirati. Leta 2019 je na afriških igrah v Maroku v disciplini 50 metrov prsno osvojila tretje mesto. Na svetovnem prvenstvu leta 2018 na Kitajskem pa je bila 33. v disciplini 50 metrov prsno.