D.Ži
15.9.2021

(FOTO) Dončićeva punca presenetila v kopalkah in naznanila pomembno novico

(FOTO) Dončićeva punca presenetila v kopalkah in naznanila pomembno novico
Profimedia
Popularno

Anamaria Goltes je z mislimi že pri svojih novih projektih, pred tem pa si je privoščila še nekaj poletne nostalgije.

Všeč nam je, da se je spet malce razživela na družbenih omrežjih. V času olimpijade so vse njene misli bile namenjene navijanju za slovensko reprezentanco, zdaj ko se je navijaška vročica spet nekoliko polegla, pa Anamaria Goltes, punca našega košarkarskega superzvezdnika Luke Dončića, svoje spletne sledilce z objavami pogosteje razveseljuje. 

Na spodnji povezavi je objavila več fotografij:

Pred dnevi je manekenka, podjetnica in promotorka aktivnega življenjskega sloga naznanila, da je pred njo nekaj vznemirljivih novih projektov in da zato išče okrepitve v svoji ekipi, tokrat pa je presenetila s serijo fotografij, na katerih se je objektivu nastavila v zelo zapeljivih rdečih kopalkah. Pripisala je, da je bil njen ponedeljek zelo delaven, da je pred njo še šest sestankov in da si želi, da bi v sončnih žarkih spet lahko uživala v Italiji, na plaži, ki je bila scenografija tem fotografijam.

image
Profimedia

Pravi, da bi rada razmišljala o tem, kateri koktajl bo še preizkusila. Glavnino dopusta je sicer Anamaria s svojim dragim preživela na grškem Mikonosu, kjer ju je ujel tudi paparac. Svoj novi projekt naj bi razkrila v kratkem, sumimo pa, da gre za modni posel. 

image
Profimedia