Nevladna Koroška
Ostale objave - Nevladna Koroška
 • Dejan Gumpot

  Nazaj k družabnim igram za odmik od mobitelov

  Klub Uporabnikov Ludoteke - Ludek je društvo s sedežem v Radljah ob Dravi, katerega poslanstvo je negovanje igralne kulture v vsej svoji pestrosti. Z bogatim izborom namiznih in družabnih iger za otroke in mladostnike, družine, pa tudi starejše, omogočajo zanimivo alternativo, z dodano pedagoško vrednostjo, za igrivo, nasmejano in poučno preživljanje prostega časa. Pogovarjali smo se s predsednikom društva Dejanom Gumpotom.

 • 60 let delovanja društva tabornikov RKJ Ravne

  S proslavo in pogostitvijo, ki so jo pripravili v Kulturnem centru na Ravnah, so organizirali slavnosten zaključek dobrodelne akcije "60 let dobrih sledi", ki je v pripravah na praznovanje potekala 60 dni.

 • ”Srečanje koroških NVO s potencialom v Kompleksu”.

  Na NVO zajtrku trinajst predstavnikov organizacij, delujočih na različnih področjih

  Nadaljevanje programa NVO s potencialom.

 • NVO s potencialom Košarkarska šola Jezerniki Prevalje je v okviru aktivnosti projekta ”Zdrava Črna” organizirala tudi košarkarske turnirje trojk.

  NVO zajtrk v Kompleksu

  Koroško regionalno stičišče za nevladne organizacije (NVO) - KOROCIV v naslednjem tednu organizira "NVO zajtrk"- srečanje koroških nevladnih organizacij s potencialom. Dogodek bo v četrtek, 23.1.2020 ob 10. uri, na Ravnah na Koroškem gostil Koroški mladinski kulturni center Kompleks.

 • Kompleks 15 let - Ana Pisar Čivčić in Dorijan Plevnik

  Kot brez koroškega narečja ni jezika, brez Kompleksa ni koroške mladinske kulture

  Neke vrste alternativni črni petek je bilo praznovanje 15. obletnice KMKC Kompleks na Ravnah ob koncertu Milana Kamnika z bendom, ki je mladinski prelevil kar v medgeneracijski center s skupnim oprijemališčem.