Nevladna Koroška
Ostale objave - Nevladna Koroška
 • Kovačnica idej - krepitev socialnega podjetništva na Koroškem

  Koroška je bogatejša za projekt Kovačnica idej, cilj katerega je dvig kompetenc samozaposlenih in zaposlenih v malem gospodarstvu skozi izobraževanja in usposabljanja.

 • ”Zaključna prireditev Okrog Slovenije 2019 - za male viteze v športnem parku Črna na Koroškem”

  V Črni na Koroškem združujejo zdravje in šport

  V mesecu marcu in aprilu bodo v Črni na Koroškem potekale številne aktivnosti na področju zdravja in športa. Poleg rednih dejavnosti, ki se izvajajo v okviru projekta Zdrava Črna, bodo od 18. do 21. 3. 2020 potekali Dnevi za zdravje in šport. Ob svetovnem dnevu zdravja, 7. 4. 2020, bo organiziran že tradicionalen dogodek Dan za zdravje v občini Črna na Koroškem.

 • Dejan Gumpot

  Nazaj k družabnim igram za odmik od mobitelov

  Klub Uporabnikov Ludoteke - Ludek je društvo s sedežem v Radljah ob Dravi, katerega poslanstvo je negovanje igralne kulture v vsej svoji pestrosti. Z bogatim izborom namiznih in družabnih iger za otroke in mladostnike, družine, pa tudi starejše, omogočajo zanimivo alternativo, z dodano pedagoško vrednostjo, za igrivo, nasmejano in poučno preživljanje prostega časa. Pogovarjali smo se s predsednikom društva Dejanom Gumpotom.

 • 60 let delovanja društva tabornikov RKJ Ravne

  S proslavo in pogostitvijo, ki so jo pripravili v Kulturnem centru na Ravnah, so organizirali slavnosten zaključek dobrodelne akcije "60 let dobrih sledi", ki je v pripravah na praznovanje potekala 60 dni.

 • ”Srečanje koroških NVO s potencialom v Kompleksu”.

  Na NVO zajtrku trinajst predstavnikov organizacij, delujočih na različnih področjih

  Nadaljevanje programa NVO s potencialom.