N.S.
31.8.2020

Policija išče voznika, ki je na bencinskem servisu v Radljah trčil v otroka

Policija išče voznika, ki je na bencinskem servisu v Radljah trčil v otroka
Robert Balen
Črna kronika

Policisti Policijske uprave Celje z namenom razjasnitve okoliščin iščejo voznika in očividce prometne nesreče, ki se je v soboto zvečer zgodila na bencinskem servisu v Radljah ob Dravi, v njej pa je bil udeležen otrok.

Po doslej zbranih podatkih policije je v soboto okoli 20. ure na bencinskem servisu Mola v Radljah ob Dravi otrok s točilnega mesta številka štiri nenadoma stekel proti prodajnemu mestu bencinskega servisa. Takrat je do točilnega mesta številka pet pripeljal neznani voznik osebnega vozila modre barve in s sprednjim levim delom trčil v otroka, ki je pritekel pred njegovo vozilo.

Deček je padel, se sam pobral in stekel k očetu. Voznik je na kraju trčenja ustavil in otrokove starše vprašal, ali je s fantkom vse v redu, ter nato odpeljal.

Policija voznika poziva, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče oglasi na policijski postaji Radlje ob Dravi ali pokliče na telefonsko številko 030 706 926 ali 02 88 70 600. Policija za podatke o nesreči prosi tudi morebitne očividce.