N.S.
28.2.2021

Otiški vrh: Pohodnika obšla slabost, umrl na kraju dogodka

Otiški vrh: Pohodnika obšla slabost, umrl na kraju dogodka
ZRCK Koroške
Črna kronika

Danes nekaj po osmi uri zjutraj je na Glavnem trgu v Slovenj Gradcu padel kolesar in se telesno poškodoval. Posredovali so reševalci ZRCK Ravne na Koroškem, ki so moškega na kraju oskrbeli in ga pripeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

Še prej, nekaj po šesti uri zjutraj pa je v poslovnem objektu na Ozarah v Slovenj Gradcu počila vodovodna cev, voda pa je poplavila dva nadstropja stavbe. Posredovali so gasilci PGD Stari trg in delavci iz Komunalnega podjetja Slovenj Gradec. Nastala je škoda, o dogodku pa so bile obveščene pristojne službe

Tragičen dogodek se je včeraj zgodil v Otiškem vrhu, kjer je pohodnika na težko dostopnem terenu obšla slabost. Posredovali so reševalci ZRCK Ravne na Koroškem in reševalci Gorske reševalne službe Maribor - skupina Radlje ob Dravi. Oseba je umrla na kraju dogodka.

Tudi včeraj pa so na Koroškem, in sicer na Gortini v občini Muta obravnavali poškodbo kolesarke. Poškodovanko so na kraju oskrbeli reševalci ZRCK Ravne na Koroškem in jo prepeljali v UKC Maribor.