Nejc Strojnik
11.7.2021

Holcerčkov festival na Kopah nakazal, da se za uspešno poletno sezono ni bati

Holcerčkov festival na Kopah nakazal, da se za uspešno poletno sezono ni bati
Nejc Strojnik Dogajanje na festivalu je v prvi vrsti namenjeno otrokom, a so uživali tudi starejši. Zlasti v šotoru, kjer so nastopili Modrijani in Luka Basi. 
Aktualno

Od tri do štiri tisoč ljudi se je danes zbralo na drugem, zdaj že tradicionalnem poletnem festivalu na Kopah. "Ljudje so bili željni zabave, druženja. Takšnih prireditev bo na Kopah še več.

Čeprav je festival v prvi vrsti namenjen otrokom in družinam, so se proti Kopam podali tudi številni starejši obiskovalci, ki so bili veseli, da je vzdušje spet bolj sproščeno. Par iz Mislinje nam je povedal, da sta na Kope prišla že zjutraj, se odpravila do Ribniškega jezera, za nagrado pa si bosta privoščila koncert Modrijanov. Zjutraj se je dalo dokaj neovirano pripeljati do parkirišča pri Grmovškovem domu. Kasneje, največji obisk je bil med drugo in tretjo uro popoldan, so bili avti parkirani vse do odcepa proti Partizanskemu domu. V pomoč pri prevozu proti vrhu je bil kombi, ki je vozil obiskovalce. "Mi smo se vštulili, redarja smo prosili, da nas spusti naprej, saj imamo čisto majhnega dojenčka," pa se je smejalo mladi družini iz Dravograda. Zmotila jih ni...