Nejc Strojnik
18.11.2019

(VIDEO) Dunja predstavila prvi videospot, navdušen tudi nemški zvezdnik

(VIDEO) Dunja predstavila prvi videospot, navdušen tudi nemški zvezdnik
Nika Belcijan
Popularno

Koroška pevka Dunja je predstavila svoj prvi videospot. Lotila se je priredbe pesmi So many times, v katero se je zaljubila že pred desetimi leti.

"Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj naredila priredbo prav za to pesem. Zgodilo se je povsem po naključju, priredba je nastala v petih minutah," pravi Dunja. Pesem So many times v originalu izvaja DJ Gadja, velik hit pa je postala pred slabimi petnajstimi leti. Priredbo je pohvalil tudi omenjeni Nemec, ki pravi, da je pravi unikat, Dunji pa je z njo zaželel veliko sreče. "Njegova pohvala mi je ogrela srce. Dal mi je vedeti, da delam resnično na svoj, unikaten način. V moji priredbi originalne pesmi skoraj ne prepoznaš in ravno v tem je čar mojega ustvarjanja," ponosno pove Korošica, ki nadaljuje, da je našla svojo pot po kateri stopa. "Videospot predstavlja dve plati moje duše. Ena je močna in divja, druga pa nežna in mehka. Točno taka sem tudi jaz. Tako sem naredila tudi pesem, skozi katero je moč najti vsa moja čustva."

Pri snemanju videospota so sodelovali Klemen Markelj na bobnih, Rok Barle na električni kitari, Tilen Sušnik na bas kitari in Janez Križaj - mix in master. Priredbo so posneli v domačem studiu Melopoja v Pamečah. Videospot je režiral, snemal in koordiniral Robert Baron, ki je izbral tudi lokacijo - Dvorec Gutenbuchel v Šoštanju. Na snemanju je sodelovala še fotografinja Nika Belcijan, asistirala je Monika Jensterle, za Dunjin brezhiben videz pa je poskrbela Darja Kotnik.