U.P.
28.10.2019

Več tatvin in prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami

Več tatvin in prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami
30. julij 2005, Moskanjci - Prometna nesreca na cesti Ptuj - Ormoz v kraju Moskanjci pri bencinskem servisu Petrol. Udelezenih 5 osebnih vozil in cisterna - prometni znak policije za nesreco - policija policija simbolna fotografija. nesreča - prometni znak policaj
Črna kronika

Celjski policisti so minuli vikend posredovali večkrat.

V Slovenj Gradcu je 54-letna kolesarka v soboto okoli 15. ure zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča padla, ter se pri padcu huje telesno poškodovala.

V Gornjem Doliču je osebni avto s cestišča zapeljal v potok. Posredovali so gasilci PGD Slovenj Gradec, ki so zavarovali kraj nesreče in pomagali poškodovani osebi do prihoda reševalcev ZRCK Ravne na Koroškem. Reševalci NMP so poškodovano osebo z reševalnim vozilom odpeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

V Dravogradu so nepridipravi iz odklenjenega osebnega avtomobila odtujili 70 evrov gotovine, v Slovenj Gradcu pa so neznanci iz odklenjene garaže odtujili varilni aparat.

Celjski policisti so opravili ogled kraja tatvine denarnice v enem izmed gostinskih lokalov v Celju. Lastnik je oškodovan za 150 evrov. Podobno tatvino so obravnavali policisti policijske postaje Ravne na Koroškem.