Ž.V.
1.8.2020

V prometni nesreči na Ravnah na Koroškem življenje izgubil 20-letni sopotnik

V prometni nesreči na Ravnah na Koroškem življenje izgubil 20-letni sopotnik
Profimedia, Alamy
Črna kronika

Danes zjutraj nekaj pred četrto uro se je na območju Zelen Brega v občini Ravne na Koroškem pripetila huda prometna nesreča s smrtnim izidom. Do nesreče je prišlo, ko je 20-letni voznik osebnega avtomobila vozil po lokalni cesti iz smeri Raven na Koroškem proti Strojni in v ostrem ovinku zaradi neprilagojene hitrosti zepeljal iz ceste. Po trčenju v nabrežino se

je vozilo prevrnilo na streho. 20-letni sopotnik je na kraju nesreče umrl, voznik in 16-letna sopotnica pa sta lažje telesno poškodovana, so podrobnosti nesreče sporočili s Policijske uprave Celje. Reševalci ZRCK Ravne na Koroškem so na kraju oskrbeli dve poškodovani osebi, eno od teh so prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Gasilci KGZ Ravne na Koroškem so zavarovali ter razsvetljevali kraj nesreče.

Še ena prometna nesreča na območju Koroške se je sicer pripetila včeraj ob 22.38, ko se je voznik v Koprivni v Črni na Koroškem z osebnim vozilom zaletel v parkirano vozilo. Poklicni gasilci KGZ Ravne na Koroškem so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, vozilo postavili nazaj na kolesa in pomagali reševalcem ZRCK Ravne pri oskrbi ponesrečenega voznika. Reševalci so ga prepeljali v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec.

image
VK arhiv Prometna nesreča v Koprivni, Črna na Koroškem.