Urška Polanc
6.11.2019

V Kompleksu ponovno iščejo direktorja

V Kompleksu ponovno iščejo direktorja
Simon Prosenc Kompleks je trenutno v dobri kondiciji. 
Aktualno

Svet zavoda Koroškega mladinskega kulturnega centra Kompleks razpisuje delovno mesto direktorice oziroma direktorja, rok za oddajo prijav je še do 10. 11.

Čeprav je Ana Pisar Čivčić Kompleks v novem mandatu vodila šele nekaj mesecev, svet zavoda ponovno razpisuje delovno mesto direktorja zavoda. Pisar Čivčićeva nam je razložila, da je v Kompleksu želela ostati še ta mandat, a ga sedaj zapušča, saj je nedavno dobila priložnost za drugo projektno delo na področju nevladnega sektorja na Ravnah. Da gre predvsem za osebno odločitev, saj je željna novih izkušenj in izzivov znotraj nevladnega sektorja, je povedala in dodala, da je zavod Kompleks trenutno v dobri kondiciji. 

image
Tisa Praprotnik Ana Pisar Čivčić se veseli novih izzivov. 

Kandidatke in kandidati se lahko na delovno mesto prijavijo še do nedelje. Delo je zelo razgibano, tudi zahtevno, a predstavlja dobro odskočno točko, razmišlja Andraž Lečnik, predsednik sveta zavoda, ki je prepričan, da bodo prejeli več prijav. Na razpis aprila letos se je namreč prijavila le Pisar Čivčićeva, se je pa v preteklosti, ko je bil tudi Lečnik v komisiji, ki je izbirala direktorja, prijavilo tudi po pet, šest kandidatov. Vodja Kompleksa naj bi poznal zakonodajo, razpise, bil tudi dober timski (so)delavec, na splošno pa je pri delu potrebno vsestransko znanje in veliko entuziazma, dodaja Lečnik. Sicer pa morajo kandidati med drugim imeti vsaj srednješolsko izobrazbo in najmanj dve leti delovnih izkušenj na primerljivem delovnem mestu. Vsi, ki bodo poslali popolne prijave, bodo povabljeni na razgovor. Predvidevajo, da bi nova oseba  ob podpori in mentorstvu Čivčić Pisarjeve vodenje lahko prevzela do konca leta.