N.S.
26.8.2019

V Dravogradu hudo poškodovan 17-letnik 

V Dravogradu hudo poškodovan 17-letnik 
Večer
Črna kronika

Koroški policisti so konec tedna obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, zasegli so dve vozili, obravnavali so tatvino, vlom in požar. 

V soboto, nekaj čez 12. uro, so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v Tribeju na območju Dravograda. V nesreči se je hudo poškodoval 17-letni voznik štirikolesnika, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo na makadamski dovozni cesti čelno trčil v osebno vozilo. 17-letnika so zaradi hudih poškodb s helikopterjem odpeljali v UKC Maribor.

Policisti so zaradi vožnje brez vozniških dovoljenj vozniku v Slovenj Gradcu zasegli avtomobil, vozniku na območju Raduhe pa motorno kolo. Obveščeni so bili tudi o tatvini štirikolesnika znamke Access 800i LT črne barve in registrskih številk KPUP 15. Storilec je vozilo ukradel izpred stanovanjske hiše v Zgornji Vižingi. 

Obravnavali so tudi vlom v osebno vozilo v Dravogradu, kjer je storilec razbil sprednje steklo in iz vozila ukradel žensko torbico. V Trbonjah pa je zaradi udara strele zagorelo gospodarsko poslopje. Ogenj je v celoti uničil zgornji del poslopja, več ton krme in več kmetijskih strojev.