A.L.
15.5.2019

(FOTO) Zapeljiva evrovizijska finalistka postala mamica pri 14 letih

(FOTO) Zapeljiva evrovizijska finalistka postala mamica pri 14 letih
Reuters
Svet znanih

Za 38-letno pevko je zanimiva življenjska zgodba.

Sinoči se je v Tel Avivu odvijal prvi polfinalni večer za pesem Evrovizije. Vstopnico v sobotni veliki finale sta si prislužila tudi slovenska predstavnika Zala in Gašper, ki sta vse od prihoda v Izrael bila deležna veliko pozornosti tako s strani novinarjev kot tudi oboževalcev tega glasbenega tekmovanja. 

Poleg naših predstavnikov je precej pozornosti pritegnila tudi gruzijska pevka, ki živi v Grčiji, na Evroviziji pa zastopa Ciper. Tamta, kot je ime pevki, je zapela pesem Replay in se uvrstila v finale. Pozornost je 38-letnica pritegnila predvsem s provokativno kombinacijo oblačil, ki so vključevala lateks in kar nekaj gole kože.

Sicer pa ima Tamta za seboj zanimivo življenjsko zgodbo, poročajo tuji mediji. Rodila se je v Gruziji, kjer je odraščala. Že pri 14 letih je Tamta spoznala dve leti starejšega fanta, s katerim sta se kmalu poročila in dobila deklico Ani. Po šestih letih zakona sta se ločila, pevka pa je večkrat poudarila, da je njena hči zanjo na prvem mestu.

Pri 22 letih se je Gruzijka preselila v Grčijo, kjer je skupaj z mamo opravljala gospodinjska dela. Leta 2003 je delala pri družini, ki jo je nagovorila, naj se prijavi na avdicijo za grško različico šova Super Idol, kjer je kasneje osvojila drugo mesto. Sodelovanje in dobra uvrstitev na grškem šovu sta ji pomagala, da je njena glasbena kariera zacvetela. Največji uspeh doslej je doživela včeraj, ko se je uvrstila v finale za pesem Evrovizije.