D.Ži
10.9.2019

Tega igralca iz kultne serije Prijatelji nihče ne mara

Tega igralca iz kultne serije Prijatelji nihče ne mara
Arhiv
Film in TV

Nekoč se je zdelo, da so najbolj harmonična ekipa na svetu, a videz je očitno varal.

Medtem ko se Courteney Cox, Lisa Kudrow in Jennifer Aniston na družbenih omrežjih pogosto hvalijo s skupnimi fotografijami, Matt LeBlanc in Matthew Perry pa v intervjujih kramljata o tem, kako se spoštujeta in imata rada, obstaja igralec iz kultne serije Prijatelji, ki svojim kolegom očitno ni tako zelo simpatičen. Gre za Davida Schwimmerja, ki je v seriji upodabljal Rossa. Že dolgo se ga drži sloves ne pretirano prijetnega človeka. Prav on je bil tisti, ki je do zdaj zavrnil in onemogočil možnost vnovične združitve ekipe Prijateljev, četudi se je iz izjav njegovih kolegov dalo razbrati, da si tega želijo. 

"Ne, ne. Mislim, da smo končali na popoln način," je Schwimmer dejal v enem od intervjujev in presenetil oboževalce. Courteney Cox je pred časom razkrila, da je on kriv, da ne pride do srečanja. "Že od leta 2004 se nismo videli. Zbere se nas okoli 80 odstotkov, a vedno na koncu ena oseba odpove. Nočem povedati imena, a morda bi to lahko bil Schwimmer," je dejala Coxova.

Nedavno je Schwimmer vendarle na svojem Instagram profilu objavil nekaj fotografij s snemanja Prijateljev in označil Matta LeBlanca, a ta se na objavo ni odzval, kar je sprožilo kup govoric o slabih odnosih med nekdanjimi kolegi.

Kaj je šlo tako zelo narobe, ni znano, se pa govori, da ima Schwimmer slabe odnose tudi s sosedi na Manhattnu. "Ross ni kul," mu je leta 2013 nekdo napisal na ograjo nove hiše, ki si jo je tam postavil.