N.S.
26.3.2020

Slovenj Gradec: Na bencinskem servisu nadlegoval zaposlene

Slovenj Gradec: Na bencinskem servisu nadlegoval zaposlene
Tit Košir
Črna kronika

Slovenjgraški policisti so včeraj na Kopališki ulici v Slovenj Gradcu obravnavali tatvino osebnega vozila znamke VW Passat z registrsko številko SG D6-346. Vozilo je srebrne barve in letnik 2001, parkirano pa je bilo pod nadstreškom ob stanovanjski hiši. Slovenjgraški policisti so posredovali tudi na bencinskem servisu, kjer je moški kršil javni red in mir ter nadlegoval zaposlene. 

S Policijske uprave Celje poročajo tudi o ukrajinskem vozniku, ki so ga ustavili na avtocestnem počivališču Lopata. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je imel 0,86 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika so privedli na sodišče, kjer mu je sodnica v takojšnjem postopku izrekla 1.200 evrov globe, stransko sankcijo 18 kazenskih točk, po pravnomočnosti sklepa pa sledi še šest mesečna prepoved vožnje na območju Slovenije.

Alkohol je še vedno mnogo preveč prisoten pri voznik v cestnem prometu. Tudi v tej izjemni situaciji, ki nas je doletela zaradi širjenja nalezljive bolezni, bomo redno nadzirali stanje prometne varnosti in ukrepali zoper kršitelje, še sporočajo s PU Celje.