Saša Britovšek
7.11.2019

Sanjske destinacije, kamor se hollywoodski zvezdniki odpravijo na medene tedne

Sanjske destinacije, kamor se hollywoodski zvezdniki odpravijo na medene tedne
Instagram Balijski prestiž za zvezdniške mladoporočence. 
Svet znanih

Idilične destinacije, ki jih za svoj prvi zakonski oddih najraje izbirajo hoolywoodski zvezdniki, so rajski otoki in naša zahodna soseda.

image
Profimedia Jennifer Lawrence in Cooke Maroney 

Sredi oktobra sta se Jennifer Lawrence in Cooke Maroney poročila na Road Islandu, na slovesnost sta povabila kopico zvezdniških prijateljev in sorodnikov, jih pogostila z nepozabno zabavo in kmalu za tem "pobegnila". Čas, ki si ga nekaj dni po uradnem dogodku zaobljube privošči večina mladoporočencev. Z oskarjem nagrajena igralka in newyorški galerist sta za svojo medeno destinacijo izbrala Bali, indonezijski otok, ki že dolgo slovi s svojo romantično ponudbo. Zaljubljene počitnice sta si privoščila v enem najprestižnejših balijskih letovišč, če ni kar številka ena na otoku, luksuzni Nihi Sumba Resort. Sestavlja ga 33 prestižnih vil, vsaka s svojim bazenom in čudovitim razgledom na morje.

Balijski raj, ki se nahaja na jugozahodni obali otoka, so odprli leta 2015, dve leti pozneje pa je bil razglašen za svetovni resort številka ena. Jennifer in Cooke sta, tako kot večina mladoporočencev, ki pridejo tja, izbrala najprestižnejšo opcijo počitnic, domovanje, ki ga sicer uporablja lastnik Chris Burch. To je Mandaka, ki ga sestavlja pet poslopij in je zanj treba odšteti 12 tisoč dolarjev na noč. V enakem luksuzu je pred kratkim užival tudi igralec Christian Bale

Kaj še izbirajo zvezdniki?

Maldivi, Sejšeli, Bali in Italija! To so destinacije, ki jih zvezdniki največkrat izberejo za poročno potovanje. Američani, ki jih stara celina zelo privlači, za luksuzni oddih radi izberejo našo zahodno sosedo. Tam so bili med drugimi na medenih tednih Reese Witherspoon in Jim TothChrissy Teigan in John Legend ter Amy Schumer in Chris Fischer. Druga destinacija, ki ima vse, kar si zaljubljenci želijo, so Maldivi in Sejšeli, ki so takoj po izmenjavi prstanov gostili recimo hollywoodskega zvezdnika Georgea Clooneyja in njegovo Amal in britanski kraljevski par princa Williama in Kate Middleton.

Najdejo pa se tudi takšni, ki za svoj romantični pobeg izberejo neobičajne kraje - vsaj za tovrstne počitnice. Tako je igralka serije Veliki pokovci Kaley Cuoco s svojim možem Karlom Cookom za medene tedne izbrala zasneženi švicarski Zermatt.