D.Ži
14.8.2019

(FOTO) Rita Ora se je obrnila, oboževalci pa zavpili: "Bog nam pomagaj!"

(FOTO) Rita Ora se je obrnila, oboževalci pa zavpili: "Bog nam pomagaj!"
Instagram
Svet znanih

Tako enostavno je na milijone oboževalcev spraviti v evforijo.

Rita Ora, trenutno ena najbolj vročih glasbenih zvezdnic na svetovni sceni, je pozirala na premcu luksuzne jahte, s katero je plula ob obali španske Ibize. Pri tem je imela oblečene črne tangice. 

Slavna pevka kosovskih korenin ima na svojem Instagram profilu več kot 15 milijonov sledilcev, s katerimi skoraj vsaj dan deli kak fotografski utrinek. Na svoji zadnji fotografiji jim je velikodušno pokazala svojo zadnjo plat. Fotograf, najbrž eden od prijateljev, s katerimi se je zabavala na jahti, jo je fotografiral s hrbtne strani, tako da je panorama res izjemna. "Do naslednjič, Španija," je pripisala fotografiji. 

Oboževalci so povsem iz sebe od navdušenja. "Prekleto lepa, inteligentna in zabavna si. Če lahko, bi se poročil s teboj", "Bog nam pomagaj, prečudovita si!", "Imaš fenomenalno telo", "Ne sklanjaj se. No, če bolje razmislim, le sklanjaj se" in "Najlepša zadnjica na svetu" je le nekaj od vzhičenih in malce porednih komentarjev, ki se nabirajo ob sliki. Rita bo sicer 30. avgusta koncertirala v Zadru.