D.Ži
16.9.2019

Razkrito, kako se je Camilla odzvala na novico, da je v nesreči umrla princesa Diana

Razkrito, kako se je Camilla odzvala na novico, da je v nesreči umrla princesa Diana
Profimedia Camillo je novica o smrti princese Diane zelo pretresla.
Svet znanih

Noč, ki je ne bo pozabil nihče. Niti takratna ljubica princa Charlesa.

Od smrti princese Diane je minilo 22 let, javnost pa podrobnosti o nesreči in princesinem življenju zanimajo skoraj tako zelo kot leta 1997. Britanski in drugi svetovni mediji zadnje tedne izdatno pišejo o okoliščinah tragedije, v kateri je umrla mati bodočega britanskega kralja, odgovorili pa so tudi na vprašanje, ki je mnoge zanimalo vse od takrat: kako je na smrt Diane reagirala takratna ljubica njenega moža, Camilla Parker - Bowles

image
Profimedia Poroka, ki je raznežila svet. Princesa Diana in princ Charles. 

Express piše, da je Camilli za Dianino smrt povedal prav princ Charles. Najprej ji je sporočil, da je princesa imela nesrečo in si zlomila roko, nato ji je, okoli četrte ure zjutraj, povedal, da je Diana v bolnišnici umrla. Camillo je vest šokirala, bila je žalostna in pretresena, pišejo Britanci. Dolgo je govorila s Charlesom in ga tolažila.

image
Profimedia Zaljubljena Charles in Diana leta 1982.

Princ je bil skrušen, skrbela pa ga je tudi slutnja, da ga bo svetovna javnost okrivila za nesrečo. Kar se je nato tudi zgodilo. Naslednji dan so papraci obkolili hišo Camille Parker - Bowles, mnogi Dianini podporniki njo in Charlesa še danes krivijo za žalostno Dianino usodo. Camilla in Charles sta se poročila sedem let po Dianini smrti, iz dolgoletne ljubice pa je nastala priljubljena vojvodinja.

image
Profimedia Princ Charles in vojvodinja Camilla