D.Ži
13.8.2019

Prijatelji princa Harryja vojvodinje Meghan ne vabijo več na večerje. To je razlog ... 

Prijatelji princa Harryja vojvodinje Meghan ne vabijo več na večerje. To je razlog ... 
Profimedia
Svet znanih

Domačnost, s katero se je žena britanskega princa prikupila javnosti, naj bi otoški visoki družbi šla zelo na živce.

Čeprav jo Britanci v glavnem imajo zelo radi, pa najbližji prijatelji princa Harryja vojvodinje Meghan niso sprejeli najbolje. Drugačen življenjski slog in način obnašanja sta Meghan zelo otežila sprejetost v britansko visoko družbo, kateri pripada njen mož. Harryjevi prijatelji in znanci bojda Meghan ​sploh ne vabijo na zasebna druženja, poznavalci pravijo, da ima Meghan tudi zaradi tega težavo navaditi se na nekoliko bolj zapeta britanska pravila omike. 

image
Reuters
 

Kot piše Mirror, naj bi Meghan povsem ignorirala pravila, ki velevajo, da mož in žena za mizo ne sedita drug ob drugem. Vojvodinja naj bi vedno sedla k princu, medtem ko naj bi se ostale dame tega pravila držale. Pravilo ima svoj namen, saj naj bi preprečevalo javno izkazovanje čustev in dotikov med partnerjema, kar v britanski visoki družbi velja za zelo neprimerno. Pretirana domačnost naj bi bila eden od razlogov, zakaj Meghan nihče ne vabi na svoje gala večerje. 

image
Reuters

Nekdanja televizijska igralka sicer protokol krši kar pogosto, tudi s tem, da svojega moža vselej drži za roko. Harryjev brat, princ William in vojvodinja Catherine, si čustev v javnosti ne izkazujeta nikoli. Drugače se obnašata do otrok, ki jih poljubljata in objemata tudi pred fotografi.