A. T.
2.12.2019

Pridružite se nam na čarobnem in ustvarjalnem miklavževanju!

Pridružite se nam na čarobnem in ustvarjalnem miklavževanju!
Shutterstock
Aktualno

December je čas, ko se odenemo v praznično vzdušje. Okrašeni domovi in praznično obarvana mesta pričarajo vso čarobnost meseca decembra.

Pričakovanje in navdušenje je zagotovo največje za naše najmlajše. Prvi izmed mož, ki ga ti že nestrpno pričakujejo, je sveti Miklavž. 

Letos v nakupovalnem centru Planet Maribor prvič pripravljajo ustvarjalno miklavževanje za otroke. Miklavž bo najmlajše obiskal v četrtek, 5. decembra, med 15. in 19. uro. Organizator obljublja pester program, ki bo malčkom pričaral čarobno popoldne.

Za ustvarjalne delavnice in poslikavo obraza bo poskrbelo društvo Pisani mehurčki. Na kulinarični delavnici za otroke, poimenovani KNEDLove kuharske čarovnije, bodo otroci raziskovali in spoznavali živila. Seznanili se bodo z osnovnimi kuharskimi spretnostmi ter sodelovali pri pripravi preprostih in zdravih obrokov. Sledila bo šaljiva in poučna gledališka igra, ki govori o pomenu zdrave prehrane in čarobnosti kuhanja.

image
Shutterstock

Za zabavo bo poskrbela tudi Plesna šola Natke Geržina. Najmlajši se bodo lahko preizkusili v karaokah s Spidijem. Za najčarobnejši del popoldneva pa bo poskrbel sveti Miklavž, ki bo malčke obiskal v spremstvu parkljev. Da bo dogodek ostal v najlepšem spominu, bodo organizirali tudi fotografiranje najlepših trenutkov.

image
Shutterstock