Popularno
Doma in po svetu
Ostale objave - Popularno
 • Philom Philom Philom

  Slovenjgraški Underground pop s posebnim darilom ob dnevu žena

  V slovenjgraški glasbeni DIY skupini Philom, ki razvija svoj način delovanja benda imenovan Undergroundpop, so po štirih letih od izdaje prvenca Face the music naredili naslednji korak z naslovom #MeToo. Gre za nekakšno bendovo darilo ob dnevu žena.

 • Zadnjih pet let se je potikala po mnogih sanjskih destinacijah.

  Korošica, ki je delala na luksuzni križarki: Predstavljajte si 2.000 golih gostov

  Jasmina Gregor iz Pameč pri Slovenj Gradcu je skoraj pet let preživela na morju. Delala je na križarki, kjer je doživela in videla marsikaj. Izkušnja jo je preoblikovala v boljšo osebo, jo naredila močnejšo. Plula je predvsem po Karibih, preizkusila je našteto sanjskih plaž, spoznala ogromno ljudi in tudi lepo zaslužila. A vse ni tako rožnato. "Moraš biti predvsem prilagodljiv. Vse se dogaja hitro, nepredvidljivo," pravi.

 • Vedno nasmejani Mark Miller. 

  V avstrijski Gradec se ta konec tedna vrača erotični sejem

  Do nedelje bo v centru za preživljanje prostega časa Schwarzl, v neposredni bližini jezera Schwarlzsee, znova potekal erotični sejem Eros & Amore. Organizator vsako leto izpelje več sejmov po različnih krajih, tokrat je na vrsti Gradec, ki je tudi za Korošce lahko precej zanimiv.

 • Fotografija je simbolična.

  Končno petek: V Kompleksu degustacija piva, v Holcerju Gajba puna piva

  Po celotnem tednu čakanja je tukaj KONČNO PETEK! Za vsak petek pripravljamo nabor dogodkov, ki se bodo na Koroškem zvrstili ob koncu tedna.