U.P.
28.10.2019

Ponovno prepričljiva zmaga Fužinarja in četrta v nizu za Korotan

Ponovno prepričljiva zmaga Fužinarja in četrta v nizu za Korotan
NK Fužinar Nogometaši Fužinarja na Ptuju premagali NK Drava.
Šport

Fužinar je prepričljivo zmagal na Ptuju, že četrto zmago zapored pa so dosegli Prevaljčani. Dravograjčani so doma remizirali, prav tako so neodločeno igrali Radeljčani. Manj sreče so imeli nogometaši NK Peca in NK TAB Akumolator.

Ravenskem Fužinar je minuli konec tedna gostoval na Ptuju. Ekipa Mihaela Bukovca je Ptujčane premagala s kar 4:0. Za Ravenčane je dvakrat zadel Žan Medved, prav tako Frane Ikić

Dravograjčani, ki tako kot Fužinar nastopajo v 2. slovenski nogometni ligi, so doma remizirali z novomeško Krko (1:1). Osvojili so pomembno točko za obstanek v ligi, za Dravograd je mrežo zatresel Nejc Pečnik.

Do nove zmage, četrte v nizu, je v 3. slovenski nogometni ligi prišel prevaljski Korotan, ki je v domačih Prevaljah 2:0 zmagal proti zadnjeuvrščeni Radgoni. Za domačine sta zabila Grega Triplat in Anže Zavolovšek.

V prvi ligi MNZ Maribor 10. kroga prvenstva je NK Peca s 1:2 izgubila proti Miklavžu. Domačini so povedli v 27. minuti, ko je svoj prvi gol za Črnjane dosegel Stanko Gostenčnik, že v 36. minuti pa je Miklavž izenačil.

Poraz so ponovno zabeležili Mežičani (NK TAB Akumolator), ki so z 2:5 izgubili z NK Starše.

Radeljčani, ki igrajo v 2. MNZ Maribor, so remizirali (1:1) z NŠ Roho. Za Radeljčane je ponovno zadel Andraž Bijol