N.S.
8.9.2019

Podrobnosti hude prometne nesreče v Hudi luknji in poziv očividcem

Podrobnosti hude prometne nesreče v Hudi luknji in poziv očividcem
PGD Slovenj Gradec
Črna kronika

Včeraj (v soboto) se je okoli 17. ure izven naselja Paka zgodila prometna nesreča, v kateri se je poškodovalo šest ljudi.

Do prometne nesreče je prišlo, ko je 50-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Slovenj Gradca, medtem ko je vozil iz smeri Doliča proti Velenju, iz neznanega razloga zapeljal na nasprotni vozni pas. Povzročiteljevo vozilo je silovito čelno trčilo v osebno vozilo, s katerim je nasproti pravilo pripeljala 44-letna voznica z območja Ribnice. 

Oba voznika sta se v trčenju hudo poškodovala. Posebej hudo je poškodovana 79-letna sopotnica, ki je v povzročiteljem vozilu sedela spredaj. 13-letnica, ki je sedela zadaj, se je v trčenju lažje poškodovala. Hudo poškodovana sta tudi oba sopotnika v drugem vozilu, 33-letni moški in 30-letna ženska. 

Zaradi ogleda prometne nesreče in odstranjevanja posledic, je bila cesta skoraj uro in pol zaprta za ves promet, do 21. ure in 40 minut pa je promet potekal izmenično enosmerno. 

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče s Policije pozivajo očividce, da pokličejo Postajo prometne policije Celje na telefonsko število 03 572 78 00 ali na interventno številko 113.