Tomaž Ranc
14.4.2019

Pečnik trese mreže za Dravograd, Zavolovšek za Akumulator, Radivojevič za Peco

Pečnik trese mreže za Dravograd, Zavolovšek za Akumulator, Radivojevič za Peco
Arhiv Večera Nejc Pečnik še v času mednarodne kariere in nastopanja za beograjsko Crveno zvezdo. 
Šport

Ta konec tedna zmage Fužinarja, Dravograda in Akumulatorja, poraza Pece in Korotana in remi Radelj

Kot smo poročali, so koroški nogometaši imeli ta konec tedna več gostovanj. O zmagi Fužinarja v gosteh in porazu Korotana doma smo že poročali.

Uspešni pa so bili nogometaši Dravograda, ki nastopajo v 3. SNL Sever. Včeraj so s 4:1 slavili v Pesnici in so v samem vrhu lige. Med strelce se je znova vpisal veteran Nejc Pečnik, ki je z dvanajstimi zadetki med vodilnimi strelci lige, zadeli pa so še Evans Adomako, Davor Rogina in Peter Kogelnik, ki je skupaj zbral devet zadetkov in je prav tako med učinkovitejšimi igralci lige.

image
Bogdan Tušek Anže Zavolovšek iz NK Akumulator (levo).

V 1. MNZ Maribor so bili v soboto uspešni nogometaši TAB Akumulatorja, ki na gostovanju proti NK Rošnja - Loka zmagali kar s 5:0. Dvakrat je zadel Anže Zavolovšek, ki je v tej sezoni dosegel deset zadetkov in je vodilni strele ekipe. Po enkrat pa sta včeraj zadela Oskar Janet (skupaj v prvenstvu 8 zadetkov), Mitja Čede in Tine Lasnik.

Nogometaši NK Peca pa so gostovali v Marjeti in izgubili z 2:1. Zadetek za Korošce, že trinajstega v prvenstvu, je dosegel vodilni strelec kluba in eden vodilnih strelcev lige, Darko Radivojevič.

image
Bogdan Tušek Nogometaši Pece danes niso uspeli na gostovanju.

V 2. MNZ Maribor so nogometaši NK Radlje igrali doma brez zadetkov proti vodilni ekipi prvenstva NK Gostilna Lobnik Slivnica.