N.S.
20.1.2019

Obrtniki in podjetniki na Kopah pražili krompir in tekmovali v veleslalomu

Obrtniki in podjetniki na Kopah pražili krompir in tekmovali v veleslalomu
Nitro Kope Zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov, Kope 2019.
Aktualno

Na Kopah je včeraj potekalo zimsko srečanje obrtnikov in podjetnikov z družinami. Na največjem koroškem smučišču se je zbralo lepo število obiskovalcev.

Kope so včeraj gostile množico podjetnikov in obrtnikov, ki so se z družinami udeležili, zdaj že tradicionalnega zimskega srečanja. Rdeča nit srečanja je bila sprostitev, a kljub temu tekmovalnosti ni manjkalo. Organizator, Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, je namreč organiziral tudi dve tekmovanji. Udeleženci so se merili na veleslalomski tekmi in v pripravi praženega krompirja. Kljub nekoliko slabšemu vremenu kot lani, je prireditev uspela. "Zaradi vsakodnevnih problemov, ki jih doživljamo obrtniki in podjetniki je prav, da se družimo tudi na tak način. To je že peto druženje obrtnikov in podjetnikov pod mojim vodstvom in s tem bomo nadaljevali," je za Televizijo Slovenija povedal Branko Meh, predsednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije.

Na Kopah so sicer včeraj, prvič v letošnji zimi, odprli vse proge, še en vrhunec pa je bil na tem priljubljenem koroškem smučišču na vrsti zvečer, ko so obiskovalce zabavali Modrijani.

image
OPZ Slovenije
image
Nitro Kope
image
Nitro Kope
image
Nitro Kope
image
Nitro Kope
image
OPZ Slovenije