Jure Lesjak
16.1.2020

NVO zajtrk v Kompleksu

NVO zajtrk v Kompleksu
KK Jezerniki NVO s potencialom Košarkarska šola Jezerniki Prevalje je v okviru aktivnosti projekta ”Zdrava Črna” organizirala tudi košarkarske turnirje trojk.
Nevladna Koroška

Koroško regionalno stičišče za nevladne organizacije (NVO) - KOROCIV v naslednjem tednu organizira "NVO zajtrk"- srečanje koroških nevladnih organizacij s potencialom. Dogodek bo v četrtek, 23.1.2020 ob 10. uri, na Ravnah na Koroškem gostil Koroški mladinski kulturni center Kompleks.

Na srečanju bo KOROCIV vsem obstoječim in novim nevladnim organizacijam, ki so se na javnem pozivu identificirale kot NVO s potencialom, predstavil namen delovanja in glavne cilje regionalnega stičišča. Predstavljen bo program "NVO s potencialom", ki vključuje usposabljanja, mentorstva in svetovanja za nevladne organizacije. Podrobneje bodo prikazani tudi primeri dobrih praks na področju povezovanja NVO v naši regiji. Stičišče in sodelujoče NVO (na srečanju se jih pričakuje med 10 in 15) bodo razmišljale tudi o konkretnih možnostih kreiranja skupnih partnerstev za reševanje lokalnih in regionalnih potreb.

Na dogodek, na katerem bodo NVO predstavile tudi svoje delovanje z glavnimi dosežki in predvidenimi aktivnostmi v prihodnje, so vabljene tudi vse ostale zainteresirane NVO na Koroškem.