D.Ži
31.7.2020

(FOTO) Ne ga lomiti! Špela Grošelj meni, da nima postave za na plažo

(FOTO) Ne ga lomiti! Špela Grošelj meni, da nima postave za na plažo
Instagram
Svet znanih

Ena najbolj atraktivnih slovenskih estradnic očitno potrebuje novo ogledalo.

Naj nekdo Špeli Grošelj zamenja ogledala, ker očitno v njih ne vidi prave slike. Priljubljena slovenska pevka in voditeljica je skozi leto veliko govorila o sebi, svojem življenju, pa tudi o svoji postavi. Videli smo jo že v zelo vitki različici, pa tudi zelo zaobljeni in vedno je bila čedna, četudi se prav dobro v svoji najtežji fazi ni počutila. Te dni je Špela na svojem Instagramu objavila fotografijo, na kateri jo vidimo med supanjem na morju.

Kot mnogi slovenski estradniki tudi ona letos počitnikuje na hrvaški obali. Nič posebnega, vse dokler ne preberemo statusa ob fotografiji. "Bič bodija letos ni, ampak lej ... sej ga tut lan ni blo. Delam pa na tem, da bo. Leta 2022. Mrbit," je napisala.

Sprožila se je burna debata o tem, kaj naj bi manjkalo njeni "plažni postavi". Špela, ne ga lomiti, videti si odlično in povsem v redu!

Morda bi morali pevki in številnim drugim povedati, da "plažna postava" v resnici ne obstaja in da so si jo izmislile korporacije, ki bi rade na slabi samopodobi množic kaj zaslužile.