Jasmina Detela
14.8.2019

Morja letos (spet) ni bilo

Morja letos (spet) ni bilo
Večer Koroška Jaka Bijol, Romana Lesjak in Dunja Vrhovnik.
Aktualno

Jaka Bijol se z navdušenjem spominja kratkega izleta na morje, Romano Lesjak je navdušil Bled, delovno poletje Dunje Vrhovnik

Nekaj znanih Korošcev smo vprašali, kaj je bil najlepši utrinek tega poletja na osebnem in poslovnem področju.

Jaka Bijol, nogometaš: "Osebno je bil definitivno moj najlepši utrinek poletja tridnevni izlet z družino in punco na morje, saj za več kot to letos ni bilo časa.

image
Osebni arhiv Jaka Bijol 

Poslovno pa se je nogometna sezona šele začela, priprave nanjo pa zagotovo niso lepi utrinki. Mogoče pa bi vseeno omenil zgodbo, ki jo začenjamo v Vuzenici na novi umetni travi, kjer bomo kmalu poskušali na zabaven način nogomet približati najmlajšim in jim tako krajšati popoldneve."

Romana Lesjak, županja občine Črna na Koroškem: "Najlepši dan v letošnjem poletju je bil izlet s hčerkama in vnukinjama na Bled. Lepe trenutke sem doživljala tudi na obiskih planinskih koč na naših prečudovitih gorah in planinah, ko sem bila sama s seboj. V poletnih mesecih sem bila na koncertih Bon Jovi in Pink. Prebrala sem dve knjigi in sicer Divja pisateljice Cheryl Strayed in Belo se pere na devetdeset Bronje Žakelj, ki bo tudi letošnja gostja Literarnega večera na 64. Koroškem turističnem tednu.

image
Osebni arhiv Romana Lesjak s prijateljico v hribih

Kadar le utegnem grem zvečer s prijateljico ali pa sama do naravnega parka Bistra in si na ta način 'bistrim' misli. Poslovno pa sem veselim vsakega novega projekta in pridobitve za Črno in Črjane, za kar mi ne zmanjka ne volje in ne energije."

Dunja Vrhovnik, glasbenica: "Ker je moja osebna in poslovna pot združena, je bil eden najlepših trenutkov tega poletja koncert, ki sem ga imela v Celju. Bil je zelo obiskan, nora energija ter publika, ki te ne spusti z odra. To je res poseben občutek in sem res hvaležna za takšne trenutke.

Poletje je še vedno delovno, morja letos (spet) ni bilo in ga ne bo, ampak to je del tega. Se pripravljam na nove projekte in to me res osrečuje."

image
Pro Plus Dunja Vrhovnik