N.S.
29.10.2019

Mežiške nogometaše bo odslej vodil Toni Tomažič

Mežiške nogometaše bo odslej vodil Toni Tomažič
Andrej Petelinšek
Šport

Sedem porazov v desetih krogih 1. MNZ lige je z mežiške klopi odneslo trenerja Marka Pšeničnika. Nogometaše Akumulatorja bo odslej vodil izkušeni Toni Tomažič.

Nogometašem Akumulatorja iz Mežice letošnja sezona ne gre po načrtih. Po desetih krogih imajo na računu dve zmagi, en neodločen izid in kar sedem porazov. Na lestvici v 1. MNZ ligi so predzadnji, za njimi so le Črnjani. Nazadnje so izgubili v soboto, ko so gostili nogometaše iz Starš. Čeprav so bili pred tekmo, tudi zaradi dobrih predstav v lanski sezoni, optimistični, so na koncu izgubili z 2:5. 

Sedmi poraz je z mesta prvega trenerja odnesel Marka Pšeničnika, ki se je klubu pridružil v spomladanskem delu. "Letošnja sezona se nekako ni poklopila tako kot smo si želeli, zato je prišlo do uniformne odločitve, da se prvenstvo nadaljuje s svežim vetrom," so sporočili iz mežiškega kluba. Pšeničnika bo zamenjal Toni Tomažič, ki se je v preteklosti že izkazal na klopi Korotana, Gorice in Dravograda. "Njegove izkušnje bodo za našo ekipo še kako dobrodošle," še sporočajo iz kluba, kjer upajo, da se bo krivulja uspešnosti čim prej dvignila. Prvi test za Tomažiča bo že v soboto, ko Mežičane čaka gostovanje v Miklavžu.