D.Ži
25.3.2020

Malce neprijetno: Meghan odletela v Kanado, Harry pa v Londonu objemal svojo čedno bivšo punco

Malce neprijetno: Meghan odletela v Kanado, Harry pa v Londonu objemal svojo čedno bivšo punco
Reuters Tako strastno sta se princ Harry in Chelsy Davy poljubljala med tekmo kriketa aprila 2007. 
Svet znanih

Zdi se, da Harry ni nikoli prav zares dobro prebolel zveze z očarljivo Chelsy Davy.

Princ Harry se je srečal s svojo nekdanjo punco Chelsy Davy. In to po maši v Westminstrski opatiji, kjer sta se z vojvodinjo Meghan še zadnjič javnosti pokazala kot polnopravna delovna člana britanske kraljeve družine. Britanski Express piše, da naj bi po maši za Commonwealth Meghan nemudoma odletela k sinu v Kanado, Harry pa je zaradi opravkov za nekaj dni še ostal v Londonu. Tam se je poslovil tudi od svojih prijateljev in, zanimivo, svoje čedne bivše punce Chelsy. Zgodilo se je na poslovilni zabavi, ki so jo prijatelji pripravili princu v čast, piše The Sun. 

image
Reuters Chelsy Davey in princ Harry leta 2007

Dvojica ima kar nekaj zgodovine. Chelsy, ki je danes uspešna odvetnica, je s Harryjem hodila med letoma 2004 in 2011. Zapeljiva svetlolaska velja za njegovo prvo veliko ljubezen. V zelo dobrih odnosih sta ostala tudi po razpadu zveze. Poznavalci kraljevskih reči so prepričani, da se je Harry najprej nameraval poročiti s Chelsy, a naj si ona ne bi želela tako velike medijske pozornosti. 

Vir je za avstralsko revijo New Idea dejal, da so zabavo za Harryja pripravili prijatelji in se tako pred njegovo dokončno selitvijo v Kanado še zadnjič skupaj poveselili.

image
Reuters Kaj si o vsem skupaj mmisli Meghan, lahko le ugibamo.

"Harry je bil presunjen, ko je stopil v sobo in so tam bili vsi, ki mu kaj pomenijo. Ni mogel verjeti svojim očem, ko je tam zagledal tudi Chelsy," pravi vir in dodaja, da je Harry svoji bivši podaril močan in dolg objem. Kar je seveda v hipu sprožilo govorice o tem, kaj se plete med nekdanjima ljubimcema. Spletni komentatorji so povsem razklani. Nekateri celo menijo, da bi Harryjevo življenje bilo danes bolj srečno, če bi takrat pred oltar popeljal Chelsy. "Upam, da se kdaj še najdeta," piše ena od spletnih komentatork, ki ji Meghan očitno ni preveč pri srcu. 

image
Profimedia Harryju so prijatelji v slovo pripravili zabavo presenečenja. Tam je bila tudi njegova bivša velika ljubezen.