M.R.
11.6.2019

Luko Šulića in ženo presenetila mala Hana: Na svet prijokala dva tedna prezgodaj

Luko Šulića in ženo presenetila mala Hana: Na svet prijokala dva tedna prezgodaj
Instagram/lukasulicworld
Svet znanih

Mariborčan Luka Šulić, član dueta 2Cellos, je znova postal očka. Na Instagramu je objavil sicer megleno fotografijo svoje žene Tamare in novorojenke Hane. "Tako ponosen sem na svojo princeso in njeno mamo - mojo prelepo ženo Tamaro Šulić," je zapisal v objavi. 

Nadaljeval je z besedami, da je današnji dan dokaz, da stvari ne gredo vedno po načrtih, ampak, da pozna vesolje tudi svojo pot. Hana je bila namreč rojena dva tedna pred rokom, ki so ga napovedali zdravniki. "Trenutno sem v Rimu, kjer snemam svojo prvi solo album - Vivaldijeve Štiri letne čase," je nadaljeval in izrazil žalost, ker ni bil zraven pri porodu. A žena naj bi mu dejal, da je bolje hiter in lahek porod brez njega kot pa težak in dolg porod v družbi z njim. "Je neverjetna," je pohvalil ženo in dodal, da je najbolj pomembno to, da se je vse izteklo dobro. 

Na koncu pa je še dodal, da bo zvok na posnetih Vivaldijevih Štirih letnih časih poseben, glede na to, v kako čustvenih okoliščinah ga snema. "Kakorkoli, komaj čakam, da pridem domov in spoznam mojo hčerko in jo vzamem v svoje roke," je zaključil. Hana se je tako pridružila družinici. Luka in Tamara imata namreč tudi že sina Vala.