N.S.
17.2.2020

Kompleks po novem nudi coworking prostor

Kompleks po novem nudi coworking prostor
Urška Polanc Direktor Kompleksa Dorijan Plevnik.
Aktualno

V Koroškem mladinskem kulturnem centru Kompleks so odprli vrata coworking prostora z imenom Meet’n’Work. Za vse, ki bi si želeli občasno najeti prostor za delo, sestanke, delavnice …

Gre za projekt oz. način dela, ki posameznikom, podjetnikom, društvom ali organizacijam omogoča, da si delovni prostor delijo z drugimi. Tako si zmanjšajo stroške najema prostora, ki bo v osnovi brezplačen, hkrati pa upajo, da sodelujoči s spontanim mreženjem pridobivajo nove izkušnje, zamisli, vstopajo v nove ali celo skupne projekte.

Meet’n’ Work prostor je namenjem dnevnim najemnikom, ki si svojo mesto zagotovijo z predhodno rezervacijo. Nudijo prostore in brezžično omrežje wi-fi. Od ostalih coworking prostorov se Kompleksov razlikuje v tem, da je namenjen vsem aktivistom oz. vsem, ki bi si želeli ustvarjati na kateremkoli področju - kultura, umetnost, podjetništvo, glasba, literatura …

"Že nekaj časa se igramo z idejo, da Kompleks postane bolj živ tudi med tednom in coworking prostor Meet'n'Work se nam je zdel še najbolj primerna rešitev. Najbolj pomembno je, da postane prostor mladih, mladih podjetnikov, aktivistov, ki so na začetku svoje podjetniške poti in prostor za različna društva, zavode in posameznike, ki imajo željo po uresničitvi novih idej ter projektov, vendar nimajo prostora, kjer bi se lahko srečevali in te ideje realizirali. Upam, da v prihodnosti naš Meet'n'Work prostor postane skupnost, " je povedal direktor Dorijan Plevnik.

Coworking prostor Meet’n’Work je primeren za posameznike, samostojne podjetnike, mala podjetja, društva, organizacije, glasbenike, ustvarjalce …Vse, ki bi jih zanimalo kaj več ali bi si želeli najeti prostore, prosijo, da se javijo na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..