N.S.
10.2.2020

Kam na Koroškem za valentinovo?

Kam na Koroškem za valentinovo?
Andrej Petelinšek Fotografija je simbolična.
Popularno

Bliža se valentinovo, s tem pa kopica dogodkov, ki bodo praznik zaljubljencev pospremili. V nadaljevanju ponujamo nekaj idej ...

PETEK, 14. februar:

V Dvorani Špic D v Dravogradu vas ob 19. uri čaka koncert najlepših ljubezenskih pesmi Prifarskih muzikantov z damami. Na koncertu se bodo slišale slovenske ljudske pesmi, popevke, ljudske pesmi drugih narodov in zimzelene svetovne uspešnice, pri čemer bodo gostili violinistko Anjo Bukovec, citrarko Jasmino Levičar, pop pevko Ireno Vrčkovnik in prvovrstno raziskovalko prekmurske ljudske glasbe Tjašo Cigut iz Žižkov.

RIFF Band ob 20. uri vabi v Delavski dom v Žerjavu, kjer bodo pripravili prv poseben Valentinov koncert. Obljubljajo izbor najlepših ljubezenskih uspešnic.

Ob 19. uri bo v Kulturnem domu Stari trg nastopila dalmatinska Klapa Šufit, ki obljublja romantičen Valentinov koncert.

SOBOTA, 15. februar:

Ob 19. uri se bo v dvorani hostla v Radljah ob Dravi začel Valentinov ples z Big bandom Radlje. Organizatorji obljubljajo bogat kulinarični program, Big band pa bo poskrbel za plesno glasbo med obroki. Ples se bo zaključil ob eni uri zjutraj, na voljo pa je še okoli 20 prostih mest. Rezervacije sprejemajo v Gold pubu v Radljah ali na telefonski številki 040 295 242. 

V Kulturnem domu na Ravnah bo ob 19. uri nastopila Eva Boto, ki je jeseni 2019 po sedmih letih na slovenski glasbeni sceni izdala svoj prvi album in ga p redstavila novembra na prvem samostojnem. Zdaj vabi na Valentinov koncert na Ravne.

Saloon vabi na kulinaričen Valentinov z Markom Vozljem, ki na Koroško prihaja s svojo spremljevalno skupino Mojstri. 

NEDELJA, 16. februar:

V Športni dvorani v Slovenj Gradcu se bo ob 18. uri začel Valentinov koncert Ansambla Naveza, ki se jim bodo pridružli Modrijani, Slovenski zvoki, Darja Gajšek, Maja Oderlap, Šepet, Nemir, Vražji muzikanti, Klobasekov Pepi, Spev in Aeksander Jež.