N.S.
23.3.2020

Huda delovna nesreča v Dobji vasi, policisti obravnavajo tudi krštive vladnega odloka

Huda delovna nesreča v Dobji vasi, policisti obravnavajo tudi krštive vladnega odloka
Andrej Petelinšek
Črna kronika

V petek okoli 13. ure se je v Dobji vasi zgodila nesreča pri delu. 44-letni delavec je na gradbišču stanovanjskega bloka padel z gradbenega odra. Ob padcu z višine okoli štirih metrov se je hudo telesno poškodoval. 

Konec tedna so policisti v Selovcu obravnavali tatvino. Neznani storilec je preplezal ograjo zunanjega skladišča podjetja in ukradel paleto s folijami. Vlom in poskus vloma pa so slovenjgraški policisti obravnavali v Šentlenartu. Neznani storilec je skozi vhodna vrata vlomil v tamkajšnjo mesnico in ukradel menjalni denar. Lastnikom je škodo povzročil tudi s poškodovanjem vrat. Škodo s poškodovanjem vrat pa je lastnikom povzročil tudi neznani storilec, ki je poskušal vlomiti v gostinski lokal.

Policisti so bili tudi večkrat obveščeni o kršitvah odloka, ki prepoveduje gibanje in zbiranje ljudi na javnih krajih in površinah. Med drugim so bili policisti obveščeni o tem, da so v enem izmed gostinskih lokalov v Slovenj Gradcu opazili osebe. A v lokalu sta bila samo lastnika, ki sta urejala lokal, kar pomeni, da do kršitve ni prišlo. So pa policisti zagotovili, da vsako obvestilo o kršitvi skrbno preverijo in ustrezno ukrepajo. Prav tako še enkrat apelirajo na vse občane, da naj upoštevajo navodila, se ne družijo in izpostavljajo virusom ter, če se le da, ostanejo doma.