Jasmina Detela
1.12.2019

Gibonni v Slovenj Gradcu: Naredite kakega novega Luko Dončića

Gibonni v Slovenj Gradcu: Naredite kakega novega Luko Dončića
Miklavžez koncert v slovenjgraški športni hali
Popularno

Miklavževega koncerta v organizaciji Koroškega radia se je udeležilo preko tisoč ljudi

Koroški radio je tudi letos pripravil Miklavžev koncert, ki je njihova tradicionalna predpraznična ponudba za glasbene sladokusce. Tokrat so povabili enega najboljših glasbenikov z območja nekdanje Jugoslavije, Gibonnija, ki ga njihovi poslušalci že dobro poznajo. Njegova glasbena kvaliteta je nesporna, zato ne preseneča, da sodi v sam vrh glasbenikov in avtorjev, kar je dokazal tudi na sobotnem koncertu v slovenjgraški športni hali.

image
Koroški radio

"Če smo se lani spomnili legendarnega in preminulega Oliverja Dragojevića, smo se tokrat njegovega velikega prijatelja Gibonnija.

Za koncert je bilo veliko zanimanja, veseli smo, da se ga je udeležilo čez tisoč ljudi, ki so uživali v njegovih hitih, poplesavali in prepevali z njim. Gibonni se je po dolgem aplavzu in zaključni skladbi po dveh urah še enkrat vrnil na oder in poskrbel tudi za 'bis'. Zanimiv in prisrčen trenutek je bil, ko se je na koncu sprehodil med publiko na tribuni in ljudem voščil vesele praznike, pri čemer je poudaril, naj pustijo zoprne mobilne telefone in se imajo raje radi ter naredijo kakega novega Dončića," je povedala direktorica in odgovorna urednica Koroškega radia Andreja Ogriz.