N.S.
13.2.2020

Fužinar z 20-letnim grkom dokončno oblikoval ekipo za spomladanski del

Fužinar z 20-letnim grkom dokončno oblikoval ekipo za spomladanski del
NK Fužinar Managerja Saša Ćuk in Bruno Cirillo (levo in desno), Giannis Tsivelekidis ter predsednik Fužinarja Peter Stočko.
Šport

Nogometni klub Fužinar je okrepil nekdanji član grškega kluba AEK iz Aten Giannis Tsivelekidis. Ravenčani, za katerimi je pester zimski prestopni rok, so tako dokončno oblikovali ekipo, s katero bodo krenili v spomladanski del prvenstva druge slovenske nogometne lige.

Dvajsetletni Grk Giannis Tsivelekidis je zadnjo sezono kot posojeni igralec igral v drugi grški ligi, z ravenskim klubom, kamor je prestopil kot prost igralec, pa je podpisal profesionalno pogodbo. "Gre za enega izmed prvih korakov v nadgradnji našega kluba, v katerem ustvarjamo profesionalno okolje za mlade nogometaše. Veseli smo, da je tako nadarjen nogometaš spoznal naš klub kot okolje, v katerem lahko napreduje in naredi korak naprej v karieri. Glede na pestro dogajanje v zimskem prestopnem roku se sedaj vsi skupaj veselimo začetka nadaljevanja prvenstva,” je ob prihodu novega igralca dejal predsednik kluba Peter Stočko.

image
NK Fužinar Giannis Tsivelekidis

Fužinarju so se poleg Tsivelekidisa nedavno pridružili še Matej Potokar, Juš Štusej, Anton Rogina in Ranko Moravac. Poleg petih novih igralcev (Moravac je sicer za Ravenčane v preteklosti že igral), se je klubu pridružil še trener Davor Previšić, ki bo pomočnik glavnemu trenerju Mihaelu Bukovcu. Fužinar sicer po prvem delu prvenstva zaseda četrto mesto na lestvici 2. slovenske nogometne lige, prva tekma v spomladanskem delu pa bo na sporedu 7. marca, ko Ravenčani odhajajo k tretjeuvrščenim Radomljam.