Saša Britovšek
17.9.2019

Demi Moore brutalno iskrena v svojih spominih: Drogirala se je skupaj s hčerko Rumer

Demi Moore brutalno iskrena v svojih spominih: Drogirala se je skupaj s hčerko Rumer
Fred Prouser
Svet znanih

Ameriška igralka za spontani splav v nosečnosti z Ashtonom Kutcherjem krivi sebe, saj je takrat pogosto segala po alkoholu in drogah.

image
Harper Collins Knjiga intimnih spominov Demi Moore izide konec septembra pri založbi Harper Collins.

To je le ena od izpovedi šestinpetdesetletne igralke, ki je pred dnevi v Los Angelesu napovedala izid knjige spominov Inside Out. Prve bralce je šokiral opis posilstva, ki ga je doživela pri petnajstih. Je travma, ki jo povezuje s svojo obsedenostjo s popolnim telesom ter zlorabo kokaina in alkohola.

Pila je menda tudi, ko je s takratnim možem, petnajst let mlajšim igralcem Ashtonom Kutcherjem, pričakovala otroka. "Stara sem bila 42, on 27 in skupaj sva obiskovala kliniko za zdravljenje neplodnosti." Njene težave so se stopnjevale, začela je zlorabljati protibolečinska zdravila in izgubila je otroka v šestem mesecu nosečnosti. Imela sta izbrano že ime Chaplin Ray, pričakovala sta namreč deklico.

Z Ashtonom sta bila skupaj od leta 2005, razšla sta se 2011, a uradno sta se ločila šele dve leti kasneje.

image
Brendan Hoffman Demi in Ashton sta se razšla že leta 2011, a uradno ločila dve leti kasneje. 

Njene težave so izredno slabo vplivale tudi na odnos s hčerkami Rumer, Scout in Tallulah, ki jih ima iz zakona z Bruceom Willisom, a v knjigi omenja, da je kdaj pa kdaj skupaj z najstarejšo Rumer segla po prepovedanih substancah. Njeno zdravje se je začelo slabšati in pojavljati so se začele avtoimune bolezni in prebavne težave. To je le nekaj podrobnosti iz knjige Inside Out, ki bo izšla konec meseca in razkriva ozadje zvezdniškega življenja ene nekoč najbolj priljubljenih ameriških igralk. 

Zadnja odmevnejša vloga Moorove je bila v filmu Blind (Slepi) iz leta 2017.