A.L.
13.8.2019

(FOTO) Bode Miller leto dni po tragediji ponovno srečen: Z ženo pričakujeta enojajčna dvojčka

(FOTO) Bode Miller leto dni po tragediji ponovno srečen: Z ženo pričakujeta enojajčna dvojčka
Instagram
Svet znanih

pričakujeta fantka.

Ameriški smučar Bode Miller in njegova soproga Morgan sta leto dni po tragični nesreči, ko se je v domačem bazenu utopila leto dni stara hči, ponovno srečna. Sporočila sta, da jeseni pričakujeta enojajčna dvojčka. Morgan je na Instagramu objavila fotografije otrok, nad njimi razobesila balone, ki sestavljajo besedo "dvojčka". Pod fotografijami je objavila dolg zapis in razkrila veselo novico.

Bode naj bi vedno govoril, da si želi enojajčna dvojčka, ki bi se rodila na njegov rojstni dan, je soproga smučarskega asa razkrila v enem od intervjujev. Sedaj se mu je želja vsaj delno uresničila. Jeseni se bo razveselil dveh fantkov, ali bosta rojena na isti dan kot smučar, pa je za zdaj še uganka. Miller bo 12. oktobra dopolnil 42 let.

Smučarski zvezdnik ima sina Edwarda Nasha Skana, rojenega leta  2015, hči Emeline Grier se je rodila leta 2016, a lani tragično umrla. Iz prejšnjih razmerij ima Miller še dva otroka, 10-letno hčer Neesyn Dacey in 5-letnega sina Samuela, ki je bil spočet v kratki, trimesečni zvezi z nekdanjo vojakinjo Saro McKenna.