D.Ži
6.11.2019

(FOTO) Angelina Jolie pri 45 letih pozirala gola in pokazala, kako je pod oblačili videti danes

(FOTO) Angelina Jolie pri 45 letih pozirala gola in pokazala, kako je pod oblačili videti danes
Reuters
Zanimivosti

Malo je manjkalo pa bi se družina Jolie-Pitt preselila v tujino, a Bradu ni bilo do tega.

Angelina Jolie je odvrgla oblačila in gola pozirala za modno revijo Harper's Bazaar, v kateri je precej odkrito spregovorila tudi o tem, kako se spopada s posledicami ločitve od Brada Pitta.

Na fotografiji, ki jo je priljubljena revija delila na Instagramu, vidimo hollywoodsko zvezdnico oblečeno le v kot dih tako belo tančico. Posnela je sicer še nekaj drugačnih fotografij. Na eni od njih je od glave do pet prekrita s prosojno črno mrežo, pod katero nosi le nedrc in spodnjice.  V intervjuju se je označila za žensko, ki je divja in nemirna v srcu. Razkrila je, da se je že pred leti želela preseliti v tujino, a se Brad s tem ni strinjal.

"Rada bi živela nekje zunaj, to bom naredila takoj, ko bodo moji otroci postali polnoletni. Trenutno moramo biti v bližini njihovega očeta," je rekla igralka. Priznava, da so bila zadnja leta težka in da nosi vidne in nevidne brazgotine. "Težje se mi je spopadati z nevidnimi. Življenje prinaša veliko sprememb. Včasih boli, včasih gledaš, kako boli tiste, ki jih imaš rad in ne moreš biti toliko svoboden, kot bi si tvoj duh želel. Zdaj čutim, kako se mi kri vrača v telo," je dejala.